Cserépkályha előtt beszélgettünk a castrolról

Anyummal elég különleges és jó a kapcsolatunk. Egyedül nevelt fel, és a lehetőségeihez mérten, mindig mindent igyekezett megadni nekem, hogy olyan kerek legyen körülöttem a világ. Kaptam biciklit, számítógépen, konzolos játékot, és ha a barátaim hívtak, mindig tudtam velük menni, fagyizni, kirándulni vagy éppen nyaralni. Ezért nagyon hálás is vagyok anyumnak és így, hogy már dolgozok egy jó ideje, igyekszem visszaadni neki mindezt, amit ő is adott nekem. Régi nagy álma, hogy cserépkályha legyen a nappaliban. Még az egyik általános iskolás osztálytársam szüleinak a házában látott cserépkályhát, és azóta kitart az ötlete mellett, hogy otthonra is kéne egy cserépkályha. Több cégtől is kértem árajánlatot, és nagy nehezen sikerült megtalálni a megfelelő cserépkályhát. Meg is csináltattam anyum házába, majd jött a tél, és áthívtam ezt a régi jó barátomat, Tibit, akinek az apja házában látott ilyen cserépkályhát anyum.

Amikor Tibi ott volt nálunk az új cserépkályha előtt, pont mesélte, hogy most megy majd lassan műszaki vizsgára a kocsija és kicsit izgul miatta. Nem is csoda, hiszen egy 20 éves autója van, én is izgulnék a helyében. Igazából csak szívom a vérét, mindig ezt csináljuk. Szekáljuk egymást és mindig vagánykodunk. De most komolyra fordult a szó…

Elkezdtünk beszélgetni arról, hogy milyen motorolajat használjunk a kocsinkba, mert neki is elég kényes a motorja, és nekem is sajnos. Arra jutottunk, hogy a castrol olajok a legjobbak!

El is kezdtük böngészni a netet, és mivel mindkettőnk autóján sok tennivaló van még, nagyon fontos volt számunkra az ár. oké, hogy a castrol olajok verhetetlenek, de ha nem tudjuk megfizetni, akkor az úgy elég szívás. Megkérdeztünk pár barátunkat, hogy hol szoktak, vagy hol érdemes castrol olajok után nézelődni. Egyöntetűen azt felelték a barátaink, hogy az olajwebshop.hu az, ami nekünk kell.

Itt széles termékpaletta van castrol olajokból, több féle kiszerelés és nagyon jó árak, ami ugye, ahogy írtam, a legfontosabb volt a minőséggel egyetemben. Minden áron azért nem akarunk olcsót venni, ha például nem találunk, szóval most szerencsénk is volt ezzel az oldallal. Meg is csináltuk az olajcserét és átmentek az autók a műszakin is simán. A castrol olajok történetét meg lehet nézni az olajwebshop oldalán is, mert oda is ki van rakva és szerintem tök izgalmas meg érdekes a sztorija is.

Elég durva, hogy milyen hosszú órákon át voltunk képesek beszélgetni a castrol olajokról, de igazából a Tibivel bármikor bármiről tudok beszélni órákat, napokat, szóval így annyira nem volt meglepő a dolog. Tibi kicsit olyan nekem, mintha a testvérem lenne, nagyon egy húron pendülünk és elég sokat szerelgettünk együtt. Neki az apja szerelő, így ő sok mindent eltanult már, ezért át tudta adni a tudását is, ennél fogva én is kitanultam pár trükköt, ami az autószerelést illeti.

Nagyon jó, hogy rátaláltunk erre az oldalra, mert iszonyatosan kapóra jött nekünk. Tibivel egyébként eszméletlen sok dolgot éltünk már át. Dolgoztunk együtt Ausztriában, mentünk vízi táborba, játszottunk minden nap konzolon suli után, fociztunk rengeteget, nyaraltunk együtt sokat és persze rengeteg autóbütykölés is volt nyaranta. Szerintem amúgy fontos, hogy az embernek legyenek ilyen barátai, mint nekem ő, hiszen kell az állandó támogatás mindenkinek, akire mindig mindenben számíthat.

Úgy döntöttünk ekkor, hogy ezentúl csak a castrol olajakat fogjuk vásárolni és csak az olajwebshop.hu nevű oldalról, mert annyira bevált, hogy buták lennénk váltani másik márkára és másik cégre.

Aztán tovább ajánlottuk mi is a barátainknak és ismerőseinknek és még a rokonainknak is a castrol olajakat, mert tudtuk, nekik is ez lesz a legjobb, ha ezt fogják használni. Egyébként, ha az ember felmegy az olajwebshop honlapjára, akkor nagyon sok mindennel találkozhat, ami szerintem fontos. Például ott van a 100%-os elégedettségi garancia, különböző referenciákat is olvashat az ember náluk, illetve fontos tudni azt is, hogy van nekik 3 boltjuk is Budapesten, ahova akár be is tudunk menni és vásárolhatunk castrol olajakat vagy esetleg bármi más olajat, ha szeretnénk. Ezeken kívül találunk még egyéb kiegészítőket is a témához kapcsolódóan, például olajszűrőt. A boltjaikban is úgy hírlik, hogy kedvesek és kiváló szakmai segítséget tudnak nyújtani mindenben, szóval tervben van az is, hogy ellátogatunk mind a három budapesti boltjukba, mert már tényleg nagyon kíváncsiak vagyunk.

Úgy gondolom, hogy az autónk akkor lesz csak igazán hálás, ha mi sem sajnáljuk a minőségi dolgokra a pénzt. Legyen az olaj márka vagy bármi más. Én és Tibi is hiszünk benne, hogy ha jól bánunk az autónkkal, akkor az autónk is meg fogj hálálni a törődést és elvisz minket A-ból B-be, legyen az a táv 1000 méter vagy akár 1000 kilométer.

A castrol olajok olyanok számunkra már, hogy semmi kétségünk nincs afelől, hogy ne válna be egy egész életen át akár. Továbbra is maradnak a castrol olajak és marad állandó olajboltunk az olajwebshop!

Remélem, hogy tanulságos volt mindenkinek a történetem, és meg fogja fogadni mindenki a tanácsomat, hogy mit kell adni az autójának, és honnan kell beszerezni!