Cserépkályha és fogpótlás ügyben is segítséget kaptam egy füst alatt

Arra a döntésre jutottunk a családdal, hogy felújíttatjuk a régi cserépkályhát a nagyszobában. Mikor ideköltöztünk, kiépíttetünk egy elektromos fűtési rendszert, és napelem is került a tetőre, de mindenképpen szerettük volna, ha van valamilyen alternatív fűtési lehetőségünk, például áramszünet esetére, és ez a cserépkályha olyan szép volt, hogy nem volt szívünk lebontani, viszont a belsejét mindenképpen fel kell újítani ahhoz, hogy használni lehessen, és ennek most jött el az ideje.

Szereztünk egy nagyszerű cserépkályhás elérhetőséget, és nemrégiben el is jött a szakember, hogy felmérje, hogyan tudná használhatóvá tenni a cserépkályhánkat. Nagyon kedves volt a szakember, jól elbeszélgettünk, és nem csak a fűtéssel, de mással kapcsolatban is hasznos tanácsokat kaptam.

Volt egy másik problémám, amivel kapcsolatban segítségre lett volna szükségem, de álmomban nem gondoltam volna, hogy a cserépkályhás oldja majd meg nekem.

Már egy ideje szükségem lenne egy kis fogászati karbantartásra, de egyszerűen nem találtam eddig olyan megfelelő fogászati klinikát, ahol az orvosokra szívesen rábíztam volna magam. Szóba került köztük a szerelővel, és ő elmondta, hogy most fejezték be a fogsorát, és nagyon elégedett volt mindennel, amit ott tapasztalt.

Pedig ő is nagyon félt, és ő sem bízza akárkire a fogainak kezelését, de talált egy olyan klinikát, ahol az elképzeléseinek megfelelően bántak vele, nagyon kedvesek voltak, és ezt annyira fontosnak tartotta, és olyan jól esett neki, hogy igénybe is vette a szolgáltatásukat, és nem bánta meg egy pillanatig sem a döntését.

Orvos és beteg kapcsolatában nagyon fontos a bizalom, és itt tökéletes módon ezt érezte az orvosokkal szemben.

Nagyon profi a csapat, felkészült és kedves, és nagyon földön járnak a fogpótlás híd árak.Mivel nekem pontosan erre lett volna szükségem, nagyon megörültem a tapasztalatának, és el is kértem az elérhetőséget, hogy én is el tudjak menni, rendbe tetetni a fogaimat.

És kiderült, hogy tényleg igazak voltak az állítások, hiszen pikkpakk rendbe hozták a problémás fogsoromat. Voltak előítéleteim a fogorvosokkal, mert gyerekkoromban sok negatív élményben volt részem velük kapcsolatban, de ez a csapat az összes negatív érzésemre rácáfolt, magam is alig akartam elhinni a történteket.

Manapság sok a negatív történet az orvosokkal kapcsolatban, de ez a klinika tényleg profi, mindenki tudja a dolgát, és profin is végzi azt, így bátran merem ajánlani akárkinek.

Szóval így lett nálunk egyszerre fogászati kezelés, és működő cserépkályha. És még egy dologban léptem egyet előre. Minden évben nagy feladat kitalálni, hogy mit adjak a gyerekeimnek karácsonyra. már felnőttek, megvan mindenük, így nehéz hasznos ajándékot kitalálni. Idén mindenki fogászati kezelést fog kapni ajándékba. Nagyon fontos karban tartani ezt a területet, és tudom, hogy ők sem törődnek vele kellőképpen, így biztos vagyok benne, hogy ez egy szuper, hasznos és hosszútávon kifizetődő ajándék lesz a számukra.

Mert mit is adhatna egy szülő hasznosabbat a gyerekeinek, mint az egészség?