Gyerekkor cserépkályha mellett

A család nagyon szeretett gyerekkoromban a téli estéken összeülni a cserépkályha előtt, beszélgetni és közben melegedni. Egyfajta varázsa volt az egésznek, ahogyan ropogott a tűz, máig nem felejtem el az illatot, amit magából ontott a fa égése, valamint magát a hangulatot, ahogyan nyugodtan békében tudtunk egymás társaságában lenni. Ezt a jó érzést mindig jó felidézni, és mindig jó szívvel gondolok vissza, nem csak én, de a testvérem is a cserépkályhára is. Mindig is az volt a tervem, hogy ha majd családot alapítok kertes házba fogok költözni, ahol mindenképpen szerettem volna egy ilyen cserépkályhát, hogy a gyerekeim is meg tudják élni én pedig újra tapasztalhassam milyen jó érzés is ott ülni a kályha tövében. 

A számításom annyiban bejött, hogy családot alapítottam, csak azzal nem számoltunk, hogy egyszerre két gyerekünk lesz. Így a családi háza tervek vele együtt a cserépkályha gondolata is kicsit várat magára, helyett viszont már nem kályhákat nézek az interneten, hanem testvér babakocsikat.

Kinek mi lesz a heppje az idő elteltével, nekem az, hogy nagyon jó minőségű, mint textúraira, mint kivitelileg babakocsit vásároljak, ez volt a terv, melyet úgy gondolom sikerült is megvalósítanom. De hát ennek mi is a története: rengeteg oldalon jártam, próbáltam összehasonlításokat végezni, hogy ár érték arányban, melyik termékkel is járok jobban, de mindig az lett a vége, hogy nem fogott meg eléggé a kinézete a babakocsinak, vagy éppen túlzónak találtam az árakat.

Amikor rátaláltam arra a remek online is forgalmazó boltra, ahol végül is megvásároltam a testvér babakocsit, nagyon megörültem. Nagyon szimpatikus volt a rögvest az oldal, ahol jó volt körülnézni, még ha számomra csak a testvér babakocsi kategória jöhetett szóba. Testvér babakocsik közül is számos közül tudtam választani, látszott rajtuk, hogy nagyon jó minőség, időtálló termékeket árusítanak. Mindenképpen olyan testvér babakocsit kerestem, amit több évig is lehet használni és itt meg is találtam, ezen szett, melyet kiválasztottam tartalmaz két darab mózes felső részt, melyben a babák csecsemő korukat tudják tölteni, valamint jár hozzá két darab baba autósülés, ez is nagyon fontos, mert máskülönben még a kórházból sem tudnánk őket hazahozni, mivel ez előírás a babák és gyerekek tekintetében, hogy ülésben bekötve lehet őket szállítani. A harmadik része pedig egy, illetve kettő sport ülés, melyben már olyan gyerekek tudnak utazni, akik megfelelő tartással rendelkeznek, ezt a szett tartozékot 3 vagy akár 4 éves korukig is lehet használni.

Remek konstrukciót találtam, nagyon megörültem neki, és rögvest le is adtam a megrendelésemet, jobb az ilyet minél előbb beszerezni, ezzel is felkészülve az érkezésükre. Mivel ennél a cégnél találtam egy nagyszerű akciót miszerint, hogy ha egy bizonyos érték felett van a rendelésem, akkor a házhoz szállítás díjtalan lesz. Az én testvér babakocsi rendelésem, és annak összege az összeghatárt meghaladta, ezért a házhoz szállítás, amit megjelöltem, mint szállítási forma, díjtalan lesz.

Ez egy nagyszerű gesztus a cégtől, hogy ilyen kedvezményekkel könnyíti meg a leendő szülők dolgát, valamint az is nagyon vásárlóbarát, hogy lehetőség van házhoz szállításra is, ezzel a vásárlóknak, mint nekem is nagy könnyebbséget jelentett, hogy nem kell kocsiba ülnöm, hanem egyszerűen otthonról is le tudtam adni a rendelésemet, és már csak annyi a dolgom, hogy kivárjam míg megérkezik a csomagom.

Erre nem is kellett olyan sokat várnom, mivel pár napon belül kaptam az e-mailt a szállítás pontos idejéről, amit sikerült is tartaniuk, nagyon elégedett voltam, mert nem kellett se vártam, se a futárhoz igazodnom.

Amikor pedig kinyitottam a csomagot, az volt maga gyönyör, egy két személyes babakocsi minden tartozékával ott állt a nappaliban, pont olyan színben és formában, amit kiválasztottam képek alapján, ilyennek gondoltam az textúráját is. Nem csalódtam cseppet sem, pont olyan, mint a képeken és amilyet elképzeltem magunknak. Nagyon elégedett vagyok a választásommal, és ezt a remek céget azóta is mindenkinek szeretettel ajánlom, nekem nagyon pozitívok a tapasztalataim velük kapcsolatban.