A Tantum verde spray még a nagymamának is segít legyőzni a betegséget

A párommal nem rég találtunk egy nagyon szép lakást. Már elég régóta kerestünk lakást, azonban idáig nem találtuk meg a nekünk valót. Azonban úgy éreztem, hogy megtaláltuk azt, ami tökéletes lenne számunkra. Pont olyan helyen helyezkedik el, ahonnan hamar el lehet jutni egyik helyről a másikba, mindkettőnk munkahelyéhez közel van, azonban mégsem a betondzsungel kellős közepén lakunk. Fontos kikötés volt számunkra, hogy olyan lakást találjunk, ami viszonylag csöndes környéken van, hiszen a sok hajtás után jól esik a pihenés és a csend.

Az előző tulajdonos cserépkályhákkal is foglalkozik, ez azt jelenti, hogy akár eladásban, akár bontásban is tud segíteni, ami pont nagyon jól jött nekünk, hiszen a párom nagymamájának a lakásában le akarják bontani a cserépkályhát, szóval az elérhetőséget azonnal megadtuk a párom szüleinek, hiszen ők intézik a nagymama cserépkályhás ügyét.

Sajnos ő nem tudott akkor ezzel foglalkozni, mert eléggé lebetegedett, így inkább javasoltak neki, cserébe a fia, aki a párom apukája, mindent elintézett ezzel kapcsolatban. A dolgok sokkal gyorsabban mentek, mióta találtunk valakit, aki cserépkályhával foglalkozik. Jobban mondva nem is találtunk, hanem csupán a véletlenségből adódóan alakultak így a dolgok.

A párom nagymamája eléggé megfázott, nem igazán tudott kikelni az ágyból, azt mondta, fájt minden végtagja, és nagyon gyengének érezte magát, ezért még gyakrabban jártunk át hozzá és vittünk neki ennivalót, hogy ne kelljen még azzal is foglalkoznia, hogy főzzön magának valamit. Begyulladt ráadásul a torka is, volt olyan este, amikor lázas is volt kicsit, így oda kellett figyelnünk, nehogy valami komolyabb baja legyen. Orvoshoz is elment, aki néhány receptet felírt neki, majd hazaküldte, hogy pihenjen sokat, az is segíteni fog.

A gyógyszertárban kapható Tantum verde spray is szerepelt a listán, amit az orvos ajánlott neki akkor, hiszen ez a spray még helyi érzéstelenítőként is használható. Jó ötletnek gondoltam én is, így legalább esténként nem fog annyira fájni a torka és tud majd aludni. Ki is próbálta egyből, és pár használat után ki is derült, hogy hat a spray, esténként tudott is aludni, de csak akkor, ha fújt párat a sprayből. Ezért elgondolkoztam, hogy otthonra is veszek egyet magunknak, vagyis inkább magamnak, mert én gyakrabban vagyok beteg, mint a párom. Nem drága a Tantum verde spray, ezért legközelebb, mikor gyógyszertárba mentem, vettem otthonra magunknak is.

Nem csak az ára jó, de még a kiszerelés is nagyon praktikus, ami nekem fontos tényező, hiszen ha például nyaralni megyek, akkor a legfontosabb gyógyszereket mindig bepakolom a bőröndömbe, és úgy gondoltam már a megvásárlásakor is, hogy ha a párom nagymamája azt mondta, hogy tényleg bevált neki a Tantum verde spray, akkor biztos nekünk is jó lesz. Mielőtt megvettem volna, biztos, amit biztos alapon, a gyógyszertárban is megkérdeztem, hogy pontosan mire való, van-e valami, amire figyelni kell ezzel kapcsolatban, stb.

Ők is megnyugtattak, hogy nagyon jó ez a spray, ajánlják teljes mértékben, és idáig még nem hallották volna, hogy panasz lenne rá. Árértékben is nagyon kedvező, és az a jó benne, hogy helyi érzéstelenítőként is lehet használni, mint ahogy az a párom nagymamájának az esetében is kiderült, hogy igaz. Meg is vettem, és betettem a gyógyszeres dobozunkba, hogy szükség esetén kéznél legyen.

A napokban pedig már a csomagolást is elkezdtük, ugyanis nemsokára az új saját lakásunkba költözünk be, úgyhogy most mindenünk dobozokban áll. Örülök, hogy végre megtaláltuk a számunkra legmegfelelőbb lakást. Közben alakul a párom mamájának a cserépkályha bontása is, szóval most minden sínen van. A betegsége is már lassan kezd elmúlni, kicsit nehezebben megy a folyamat, mivel ő képtelen egy helyben megülni, mindig menne valamerre, úgyhogy pihenésről szó sincsen, úgy kell mindig rászólnunk. De szerencsére már sokkal jobban van, most már a konyhában is tesz-vesz, legutóbb almás pitét is sütött nekünk, amikor látogatóba mentünk.