Új cserépkályha vagy új konyhabútor?

A párommal sokat vacilláltunk, hogy vajon a félretett pénzünkből a felújítás mely részét folytassuk most. Kettő opció van. Vagy először kicseréltetjük az ütött-kopott, régi konyhabútorunkat, vagy pedig megcsináltatjuk az álmunkat, egy cserépkályhát a nappalink egyik sarkába. Nagy dilemma ez, viszont ezúttal az ész érvekre kell hallgatnunk és nem a szívünkre. A konyhabútort fogjuk megcsináltatni először.

Ehhez segítségül „hívtuk” a konyhabutorom.hu nevű weboldalt. Itt rengeteg hasznos tipp és ötlet van, hogy miként tudjuk kiválasztani álmaink konyhabútorát. Muszáj volt ezt az opciót választanunk Évivel, mert nagyon rozoga állapotban volt már a régi, és a cserépkályha igazából várhat még. A konyhabútornál kitétel volt, hogy praktikus legyen, modern és mindenképpen jó minőségű, mert nem akarunk pár év múlva újat venni ismét több százezer forintért.

A konyhabutorom.hu –nak köszönhetően sikerült kigondolnunk, hogy mégis milyen konyhabútor az, ami megérné nekünk, ezen kívül, ami minden egyes feltételünknek megfelel, főleg a praktikussági szempontokat nézve. Évi nagyon örült, hogy sikerült döntést hoznunk abban, hogy cserépkályha vagy pedig konyhabútor legyen előbb megcsináltatva. Ezen kívül annak is nagyon örült, hogy a lehető legjobb konyhabútort választottuk ki a kis közös lakásunkba, ami tuti kibírja vagy 30 évig. Rajtunk nem fog múlni, mert mi amúgy is mindig mindenünkre nagyon vigyázunk.